Find det bedste kviklån med disse 3 tips

Når man skal optage et kviklån, kan overskuelighed og gennemsigtighed på markedet være nogle af nøglefaktorerne for at finde det bedste kviklån.

I denne artikel vil du blive klogere på, hvad du skal kigge efter, for at finde frem til det bedste kviklån for dig og din situation.

Hvor stort et beløb?

Er du i tvivl om, hvor mange penge du skal låne, anbefales det at ansøge om et højere beløb. Dette bør du gøre, fordi din låneansøgning bliver nøje vurderet af låneudbyderen, der muligvis ikke altid er i stand til, at efterkomme dine specifikke lånekrav, som bl.a. beløbsstørrelsen.

Ansøger du om et højere beløb sikrer du dig mod dette. Modtager du et lånetilbud på et alt for højt beløb, kan du hurtigt få dit beløb reduceret igen ved at kontakte din låneudbyder. Beder du om at få dit kviklån sat ned, vil du typisk modtage et nyt lånetilbud inden for 15-60 minutter på det ønsket beløb.

Er du i tvivl om noget, bør du altid tage kontakt til din låneudbyder i forbindelse med dit kviklån. De er professionelle mennesker og lever af at tilfredsstille deres kunder.

Hvor lang en løbetid?

Sørg for at finde ud af hvor lang en løbetid du ønsker på dit kviklån. Løbetiden på et kviklån angiver, hvor lang tid du ønsker at være om, at tilbagebetale det lånte beløb.

Nogle vil gerne betale deres lån af, så hurtigt som muligt, hvis de f.eks. blot har haft brug for midlertidig likviditet.  Andre vil hellere bruge 24 måneder, da det skaber mest frirum for dem og deres økonomi.

Du skal også være realistisk, i forhold til hvor hurtigt du kan tilbagebetale dit lån, da det ellers kan blive nogle hårde måneder fremover, hvis du i forvejen ikke har den største indkomst hver måned. Er løbetiden for kort og du ikke kan betale dit månedlige afdrag, kan det medfører rykkere og ekstra udgifter.

Hvis du allerede i forvejen ved nogenlunde, hvor lang tid du ønsker at bruge på, at tilbagebetale dit lånte beløb tilbage, vil du kunne sortere nogle låneudbydere fra her.

Det er nemlig ikke alle låneudbydere, der tilbyder den samme løbetid. Du kan derfor med fordel angive, hvilken løbetid du forventer og som passer dig bedst.

En kort løbetid betyder oftest også markant lavere omkostninger i forbindelse med dit kviklån, mens en længere løbetid kan betyde meromkostninger ved dit kviklån. Så hellere angive en længere løbetid på dit kviklån, så du er sikker på, at kunne betale tilbage som aftalt.

I de fleste tilfælde vil det dermed koste lidt mere for dit kviklån, men så kan du også være sikker på, at du får tilbagebetalt det i rette tid.

Hvor mange særlige krav?

Nogle låneselskaber har forskellige særlige krav, men primært er det ofte ens alder, der har den helt store betydning. Er du derfor kun fyldt 18 år og dermed myndig, vil der være mange låneudbydere, som du vil kunne sortere fra, da mange udbydere i dag, kræver at du er fyldt 21 år.

Nogle kræver sågar, at du er fyldt 25 år for at optage et lån igennem dem. Skal du være helt sikker på, at kunne optage et lån fra samtlige selskaber på det danske marked, skal du derfor være fyldt 25 år. Jo ældre du er, desto flere låneselskaber vil være interesseret i at udlåne penge til dig.

Forhåbentlig har du kunne bruge disse 3 overstående tips til, hvordan du finder frem til det bedste kviklån for dig.

Få en overskuelig oversigt over låneudbydere på – Voreslån

Skriv et svar